RenovatieUw tuin nieuw leven inblazen

Kleine verandering, groot effect!

Bent u blij met uw tuin, maar mist er iets en u weet niet wat? Wij zijn van mening dat u niet álles hoeft om te gooien. Een relatief kleine aanpassing in of aan uw tuin kan al een groot effect hebben op uw beleving en uw gebruik ervan.

 

Heeft u al eens gedacht om een vijver of waterloop aan te leggen? Of uzelf wat meer privacy te gunnen door middel van de juiste boom of haag? Wat als u uw terras opnieuw laat bestraten? En dit zijn nog maar enkele, algemene voorbeelden.

 

Wij weten precies welke relatief simpele aanpassing uw tuin weer helemaal tot leven kan laten komen. Uw tuin laten renoveren? Bij Nico Van Parys is uw tuin in goede handen.

 

Een goede tuinaannemer schenkt je zijn expertise, zijn know-how en zijn jarenlange ervaring. Bovendien beschikt hij over professioneel materiaal om je tuinontwerp op de juiste manier uit te voeren. Je kan dus zeker zijn van de kwaliteit van zijn werk. Dat bespaart je veel kopzorgen achteraf, want verzakkingen in het terras herstellen of een haag helemaal opnieuw aanplanten is niet bepaald prettig of voordelig.

 

Tuin opkuisen voor verkoop of verhuur

Een huis te koop of te huur plaatsen met verwaarloosde tuin is niet aan te raden. De tuin en oprit vormt het visitekaartje bij elk thuisbezoek. Een slecht onderhouden tuin maakt een negatieve indruk bij potentiële kopers of huurders.

Ook de meest erbarmelijke tuinen worden door ons aangepakt. We zijn zeer ervaren om verwilderde tuinen met een zware snoeiachterstand (en onkruidgroei) terug ‘toonbaar’ te maken. Wij weten exact hoe een tuin eruit moet zien om potentiële huurders of verkopers aan te trekken. Laat u niet vangen door te besparen op het tuinonderhoud, het zal uw vraagprijs ten goede komen!

forsale

Wens je een duidelijke offerte op maat?

Vul dan het formulier in en we beantwoorden al je vragen!CONTACTEER ONS

Volg ons op FaceBook en blijf op de hoogte van onze realisaties en andere nuttige weetjes of tips voor je tuin!